Crowdfunding

Nog 1 week! Help ons om de 100% te behalen

Mogelijk ben jij één van de geïnteresseerden, mogelijk heb jij al geïnvesteerd in LINK notebook. Hoe dan ook willen we je bedanken, want zelfs jouw interesse in ons herbruikbaar notitieboek heeft bijgedragen en ons gesteund in ons enthousiasme en het binnenhalen van het bedrag dat we nu al binnen hebben gehaald (het exacte percentage van dit moment vind je hier).

Voor de ontwikkeling van van de beste tools voor in het notebook, en een handige online leeromgeving die de gebruikers helpt de pagina’s zo optimaal mogelijk te gebruiken is zo’n €20.000 nodig. Hiervoor zijn we een crowdfundingcampagne gestart bij CrowdAboutNow. Onze campagne loopt nog 6 dagen, dus wij zijn hard op zoek naar nog meer mensen die in ons plan geloven en mee investeren.

Hoe kan ik meedoen?

Op https://crowdaboutnow.nl/campagnes/link kun je investeren in LINK notebook. Na 2 jaar betalen we jouw lening + 6% totaalrendement terug. Leen je ons bijvoorbeeld €1000, dan krijg je in 2020 jouw inleg plus rente = €1060 terug. En bij leningen vanaf €500 hebben we ook leuke beloningen voor je. Je wordt dan zichtbaar in de eerste druk van LINK notebook!

Ook is het mogelijk om ons notebook, een pocketbook of een strippenkaart voor flexwerken bij lab twaalf te kopen!

We hopen je hiermee te overtuigen van onze stoere plannen. Mocht je nog twijfelen of vragen hebben, neem gerust contact met ons op via hallo[at]linknotebook.nl. We vertellen je er graag meer over!