LINK ontwikkeling

Zo gaat LINK notebook eruit zien!

Het is hartstikke leuk om te vertellen over hoe LINK notebook eruit gaat zien, wat er allemaal bij komt kijken en de blanco Correctbook inspiratiebron, maar het is nog veel leuker om te laten zien! De afgelopen week ben ik druk bezig geweest met het maken van mock-ups (voorbeelden), zodat jullie een echt idee krijgen van wat er bij je bezorgd wordt wanneer je LINK in de crowdfunding bestelt. De sample van de voorkant laat nog even op zich wachten, dus die kan ik nog niet met jullie delen. Maar hieronder vind je wel al een aantal tools die in het notebook te vinden zijn!

 

Zo gebruik je LINK

Bij LINK blackbook & LINK notebook Deluxe zit 1 zwarte stift met een speciale gum. Wanneer je schrijft in het notebook is de inkt binnen een paar seconden opgedroogd. Dan kun je er dus met je vinger overheen gaan en de pagina omslaan zonder dat je iets van je geschreven tekst (of illustraties) verliest! Het blijft er op staan voor zolang als jij dat wil! Tijd voor een nieuwe tekst? Gum het uit met het stoffen gummetje achterop de pen en je begint helemaal opnieuw. Het mooie is dat (net zoals op een whiteboard) de inkt echt helemaal verdwijnt. Geen left-overs zoals je met potlood en gum hebt.
Heb je de pagina ontelbare keren gebruikt en is er toch wat inkt achtergebleven?

Wil je de ingevulde pagina’s bewaren voordat je de ze opnieuw gebruikt? Of wil je het bijvoorbeeld delen met een collega of klant? Download dan een app als Camscanner of Genius Scan om je pagina’s snel en makkelijk te digitaliseren. Deze apps zijn overigens ook handig voor je administratie. Je kunt bonnetjes en facturen hiermee snel digitaliseren, opslaan en delen. Heb jij bijvoorbeeld een speciaal mailadres voor je facturen, dan kun je zelfs je bonnetjes uit de supermarkt nu snel naar hierheen sturen!