Crowdfunding

Vandaag start de crowdfunding!

Het is zover, nu gaat het pas écht beginnen! Hoewel we al een hele tijd bezig zijn met het idee achter LINK notebook, zijn we nu ook daadwerkelijk grote stappen aan het zetten. Sinds vandaag zijn we namelijk gestart met de crowdfunding via CrowdAboutNow.

Het wordt een leuke, hectische en spannende maand voor ons. Zelf vinden we LINK notebook al een heel tof project waar milieuvriendelijkheid, sociale impact en ondernemerschap centraal staan. Nu wordt het tijd om dit écht actief met de rest van de wereld te delen. Maar, niet alleen delen, we willen ook daadwerkelijk mensen er bij betrekken. Dat is één van de redenen waarom we een crowdfunding zijn gestart.

 

 

Ben je benieuwd waarom we voor crowdfunding hebben gekozen? Donderdag komt er een blog online waarin je het leest.

 

Wat hebben we nodig?

In totaal hebben we €20.000,- nodig. Met die financiering kunnen we de eerste lading notebooks produceren, de online leeromgeving ontwikkelen en de marketing opzetten. Volgens onze prognoses kunnen we met dat geld een goed bedrijf op zetten waarmee we de komende drie jaar mooie content en producten kunnen ontwikkelen.

Elke investering telt, dus doe jij ook mee? Bekijk hier ons hele verhaal en het filmpje dat we hebben geschoten voor deze campagne.

Hoe kun je helpen?

Via deze link kun je investeren middels voorverkoop, donatie of een lening. Dat kan al vanaf 5 euro. Voor de leningen geldt dat we je binnen 2 jaar terug betalen met een rente van 3% per jaar. Maar, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in de voorverkoop alvast een notebook te bestellen (of een ander product).

Daarnaast kunnen we je hulp goed gebruiken bij het verspreiden van onze campagne en boodschap. Dus ken jij nog anderen die…

  • heel goed zo’n notebook kunnen gebruiken?
  • graag meer rente op hun geld krijgen dan bij hun bank?
  • hun notities graag duurzamer opschrijven?
  • heel blij zouden worden van een ondernemingstraining bij hun bedrijf?
  • graag ondernemerschap stimuleren?

Druk hieronder dan op één van de deelknoppen of stuur ze de link naar de crowdfundingpagina!