About

LINK notebook helpt jou focus te krijgen en behouden als ondernemer, zodat je optimaal in kunt zetten op jouw core business. Het fysieke notebook vol met tools en werkbladen, is jouw handvat tijdens het ondernemen. Het zorgt ervoor dat je gestructureerd werkt aan jouw eigen groei en de groei van je bedrijf. Wij kennen namelijk heel goed de uitdagingen van (startende) ondernemers. In de waan van de dag kun je zomaar ondergesneeuwd raken door alledaagse taken. LINK notebook voorkomt afdwalen en zorgt ervoor dat je keuzes maakt waardoor jij jouw doelen behaald. Vind je het nog lastig? Dan kun je nog een stap verder met de online leeromgeving!

 

Ondernemen is link!

Het is een sprong in het diepe en je gaat ervoor. Maar elke ondernemer en dus elke onderneming is anders. Wat betekent dat er geen standaard boek is wat je op de letter kunt volgen om jouw onderneming van de grond kunt krijgen.

Daarom maken wij het boek waarin je je eigen woorden vindt die jouw onderneming van de grond zullen krijgen! Wij brengen de juiste tools en handvaten in LINK notebook bij elkaar, waarmee jij kunt ontdekken welk pad jij het beste kunt volgen. Door dit regelmatig te blijven analyseren wordt het een stuk minder link om van jouw onderneming een succesvolle te maken!

Alle aspecten van het ondernemerschap zijn aan elkaar gelinkt.

Wat je ook niet moet vergeten is dat alle aspecten van het ondernemerschap aan elkaar gelinkt zijn. Hoe duidelijker jij je doelen vastgesteld hebt, des te beter de balans tussen de verschillende onderdelen is. En hoe beter jij wordt in energie management, des te meer je gedaan krijgt, en je krijgt meer tijd voor de leukste onderdelen van het ondernemerschap. Uiteindelijk creëert dit meer ruimte om te groeien en een aangename werk-privé balans!

Duurzaam ondernemen

LINK notebook is anders dan andere notebooks en werkschriften. LINK is namelijk oneindig herschrijfbaar. Het werkt hetzelfde als een whiteboard, maar dan in schriftvorm. Daarnaast zijn de penstrepen van de bijgeleverde pen niet zomaar uit te wissen. Je kunt er na het schrijven dus gewoon met je hand overheen gaan of de pagina direct omslaan. Ondanks dat is de tekst makkelijk uit te wissen. Dit doe je met de gum achterop je pen, een droge doek of de speciaal hiervoor ontwikkelde sponsjes. Zo is elke pagina oneindig te hergebruiken voor elk nieuw project of elke nieuwe klant die komen gaat.

Arantja en Kaylee

LINK notebook is een initiatief van zussen Arantja en Kaylee. Kaylee is Onderwijskundig Adviseur. Arantja is Personal Filmmaker en Editor. Naast onze eigen bedrijven runnen wij ook coworkingstudio en event ruimte lab twaalf.

Wij helpen graag mensen. Of dat nou is door middel van het verbeteren van trainingen door ze effectiever te maken of het filmisch portretteren van een ondernemer; door de kwaliteit die wij leveren helpen wij jou net dat stukje meer geven.

The sky is the limit!

Daarnaast houden wij ervan om projecten goed aan te pakken. Een leuk idee op zich blijft immers maar een leuk idee. We zien kansen waar anderen ze niet zien en pakken ze met behulp van een goede organisatie. Zodra je dat op orde hebt is het helemaal waar: “The sky is the limit!”