Algemene voorwaarden

Bijgewerkt op: 23-03-2018

Inleiding

Deze website is van LINK BV. Door de hele website refereren de termen “wij”, “ons” en “onze” naar LINK BV. LINK BV biedt deze website, inclusief alle informatie, handvaten en diensten beschikbaar op deze site aan jou, de gebruiker, op voorwaarde dat jij alle voorwaarden, beleiden en meldingen die hierin staan accepteert.

Door het bezoeken van onzwe website en/of het kopen van een dienst of product van ons, maak je gebruik van onze diensten en stem je in gebonden te zijn aan de volgende voorwaarden (“Algemene voorwaarden”) inclusief voorwaarden en beleid waarnaar gerefereerd wordt middels hyperlink. Deze Algemene voorwaarden gelden voor alle gebruikers van de site, inclusief, maar niet beperkt tot bezoekers, verkopers, klanten en/of leveranciers van content.

Lees deze Algemene voorwaarden goed door voordat je onze website bezoekt of gebruikt. Door het bezoeken of gebruiken van welk deel van de site dan ook, stem je toe je te houden aan deze Algemene voorwaarden. Indien je niet akkoord gaat met alle voorwaarden in deze overeenkomst, dan ben je niet toegestaan om de website te bezoeken of gebruik te maken van onze diensten.

Nieuwe onderdelen van de website en webshop zijn ook onderdeel van deze Algemene voorwaarden. Je kunt de meest recente versie van de Algemene voorwaarden te allen tijde op deze pagina terugvinden. We behouden het recht om elk deel van deze Algemene voorwaarden bij te werken, wijzigen of vervangen door updates en/of wijzigingen aan onze website aan te brengen. Je blijvend gebruik van of toegang tot de website na het posten van wijzigingen geeft aan dat je de wijzigingen in kwestie accepteert.

Onze webshop wordt gehost door Shopify Inc. Zij leveren ons het online e-commerce platform dat ons de mogelijkheid geeft om onze producten en diensten aan jou te verkopen.

Sectie 1 – Online winkelvoorwaarden

Door middel van het accepteren van de Algemene voorwaarden, bevestig je dat je meerderjarig bent in het land, de provincie of staat van residentie, en/of dat je een minderjarige onder jouw toezicht toestemming geeft gebruik te maken van deze website.

Je bent niet toegestaan om onze productien te gebruiken voor illegale of ongeautoriseerde praktijken, noch het overtreden van wetten in jouw rechtsgebied (inclusief, maar niet beperkt tot copyright wetgevingen).

Je bent niet toegestaan om worms of virussen of andere code van destructieve aard over te dragen.

Een schending van deze Algemene voorwaarden resulteert in een directe beeindiging van jouw diensten.

Sectie 2 – Algemene voorwaarden

We behouden het recht om op elk moment, aan wie dan ook diensten te weigeren.

Je begrijpt dat jouw content (exclusief betaalinformatie), mogelijk zonder versleuteling wordt overgedragen en brengt met zich mee

(a) overdracht over verschillende netwerken; en

(b) verandert om zich te schikken en aan te passen aan technische eisen om verbinding te leggen tussen netwerken of apparaturen.

Betaalinformatie is te allen tijde versleuteld tijdens de overdracht tussen netwerken.

Je gaat ermee akkoord om geen een onderdeel van de diensten, gebruik van de diensten of toegang tot de diensten te reproduceren, dupliceren, kopieren, verkopen, doorverkopen of exploiteren zonder uitgeschreven toestemming van ons.

De titels in deze overeenkomst zijn toegevoegd voor het gemak en beperken of anderzijds beinvloeden deze voorwaarden.

Sectie 3 – Nauwkeurigheid, volledigheid en tijdloosheid van informatie

Wij zijn niet verantwoordelijk als de informatie beschikbaar op deze website niet accuraat, compleet of actueel is. Het materiaal op deze site wordt puur en alleen aangeboden voor algemene informatie en mag niet op vertrouwd worden of gebruikt worden als de basis voor het besluitleggen zonder raadpleging de primaire, meer nauwkeurige, meer volledige of nieuwere informatiebronnen. Elk vertrouwen op het materiaal op deze website is op eigen risico.

Deze site bevat mogelijk bepaalde historische informatie. Historische informatie is niet actueel en wordt puur en alleen aangeboden voor jouw referentiekader. Wij behouden het recht om de inhoud van deze site te allen tijde aan te passen, maar we hebben geen verplichting om informatie bij te werken op onze site. Je accepteert dat het je eigen verantwoordelijkheid is om wijzigingen in de gaten te houden.

Sectie 4 – Aanpassingen aan de diensten en prijzen

Prijzen voor onze producten zijn onderhevig aan wijzigingen zonder dat wij daar kennis van moeten geven.

Wij behouden het recht om de diensten (of elk onderdeel of inhoud daarvan) op elk moment te kunne wijzigen of te staken zonder daar kennis van te geven.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige aanpassing, prijswijziging, opschorting of staking van de diensten.

Sectie 5 – Producten en diensten

Bepaalde producten of diensten zijn mogelijk alleen online middels deze website beschikbaar. Deze producten en diensten zijn mogelijk in beperkte aantallen beschikbaar en zijn op het gebied van ruilen of retour sturen onderhevig aan het Restitutiebeleid.

Wij hebben ons uiterste best gedaan om kleuren en afbeeldingen van onze producten die in de webshop te vinden zijn zo accuraat mogelijk weer te geven. Wij kunnen niet verzekeren dat jouw computerscherm een kleur juist weergeeft.

Wij behouden het recht, maar zijn niet verplicht, om de verkoop van onze producten of diensten te beperken tot een bepaald persoon, geografiesch gebied of rechtsgebied. Wij kunnen per geval bepalen of wij dit recht uitoefenen. We behouden het recht om de aantallen van elk product of elke dienst die we aanbieden te beperken. Alle omschrijvingen van de producten of productprijzen mogen op elk moment naar eigen inzicht gewijzigd worden zonder enige kennisgeving. We behouden het recht om elk product of elke dienst op elk moment te staken. Elk aanbod op een product of dienst gemaakt op deze site is ongeldig waar verboden.

Wij garanderen niet dat de kwaliteit van de producten, diensten, informatie of ander materiaal gekocht of verschaft door jou, aan jouw verwachtingen voldoet, of dat fouten in de diensten worden gerectificeerd.

Sectie 6 – Nauwkeurigheid van betaal- en accountinformatie

We behouden het recht om een bestelling die je bij ons plaatst te weigeren. We mogen aantallen per persoon, huishouden of bestelling gekocht, beperken of annuleren. Deze beperkingen kunnen omvatten: bestellingen geplaatst door of onder hetzelfde klantaccount, betaald met dezelfde creditcard en/of bestellingen die hetzelfde factuuradres of verzendadres. Indien wij een wijziging maken in de bestelling of deze annuleren, zullen wij je daarover proberen te informeren middels het emailadres, factuuradres en/of telefoonnummer voorzien op het moment dat de bestelling is geplaatst. Wij behouden het recht bestellingen te beperken of verbieden waarvan wij vermoeden dat deze geplaatst zijn door handelaars, doorverkopers of distributeurs.

Je gaat akkoord met het aanbieden van actuele, complete en accurate aankoop- en accountinformatie voor alle aankopen gemaakt in onze webshop. Je stemt erin toe dat je jouw account- en overige informatie tijdig bijwerkt, inclusief je emailadres, en betaalinformatie, zodat wij je transacties kunnen voltooien en waar nodig contact met je op kunnen nemen.

Lees hier meer over in onze Restitutiebeleid.

Sectie 7 – Optionele hulpmiddelen

Wij voorzien je mogelijk toegang met hulpmiddelen van derden, waarover wij geen inzicht of controle hebben.

Je erkent en gaat ermee akkoord dat we toegang tot zulke tools geven, zoals deze beschikbaar worden gesteld, zonder garanties of voorwaarden en zonder ondersteuning. Wij zijn niet aansprakelijk voor jouw gebruik van deze optionele hulpmiddelen van derden.

Mogelijk bieden wij in de toekomst nieuwe diensten of features op de website aan (inclusief, nieuwe tools en middelen). Zulke nieuwe features en/of diensten vallen onder deze Algemene voorwaarden.

Sectie 8 – Links naar derden

Sommige producten en diensten die via ons beschikbaar zijn kunnen materiaal van derden beschikken.

Links naar derden kunnen je doorverwijzen naar websites van derden waar wij niet mee verwant zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het nakijken en evalueren van de inhoud of nauwkeurigheid en wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor materiaal, producten, diensten, websites of andere zaken van derden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade gerelateerd aan de aankoop of het gebruik van goederen, diensten, middelen, inhoud of elke andere transactie gemaakt in relatie tot de website van een derde partij. Controleer het beleid en voorwaarden van derden goed en zorg ervoor dat je ze goed begrijpt voordat je overgaat tot een transactie. Klachten, claims, bedenkingen of vragen met betrekking tot producten van derden moeten worden gericht aan de derde partij.

Sectie 9 – Opmerkingen van gebruikers, feedback en andere inzendingen

Indien je bepaalde inzendingen stuurt naar aanleiding van onze aanvraag (bijvoorbeeld wedstrijdinzendingen) of creatieve ideeen, suggesties, voorstellen, plannen of andere inzendingen zonder aanvraag van ons, of dat nou is middels email, post of op andere wijzen (collectief genoemd ‘opmerkingen’), ga je ermeer akkoord dat wij dit zonder beperingen mogen bewerken, kopieren, publiceren, distribueren, vertalen en anderszins gebruiken in elk medium. Wij hebben geen verplichting (1) om de opmerkingen vertrouwelijk te houden; (2) compensatie te betalen voor opmerkingen; of (3) te reageren op opmerkingen.

We kunnen content controleren, bewerken of verwijderen die vanuit ons oogpunt onwettig, aanstotelijk, dreigend, lasterlijk, pornografisch, obsceen of anderszins bezwaarlijk is of het intellectueel eigendom schendt, maar hebben hier geen verplichting toe.

Je stemt ermee in dat jouw opmerkingen geen rechten schenden van derden, inclusief copyright, trademark, privacy, persoonlijkheid of ander persoonlijk recht of eigendomsrecht. Je stemt er verder mee in dat jouw opmerkingen geen lasterlijke of anderszins onwettige, beledigend of obsceen materiaal bevatten. Daarnaast bevatten jouw opmerkingen geen computer virus of andere malware dat de werking van onze dienst of aan andere gerelateerde website aantast. Je mag geen nep emailadres gebruiken, je voordoen als een ander of ons of derden anderszins misleiden in opmerkingen. Alleen jij bent verantwoordelijk voor jouw opmerkingen en hun nauwkeurigheid. Wij zijn niet verantwoordelijk en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor opmerkingen geplaatst door jou of derden.

Sectie 10 – Persoonlijke informatie

Het delen van jouw persoonlijke informatie middels onze webshop is beschermd door ons Privacybeleid welke hier te lezen is.

Sectie 11 – Fouten, onjuistheden en verzuim

Af en toe kan er informatie op onze site of onze dienst staan waar typografische fouten of onjuistheden in zitten. Dit kan het geval zijn in de productomschrijving, prijs, promoties, aanbiedingen, product verzendingskosten, verzendtijden en beschikbaarheid. We behouden te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving het recht om fouten, onjuistheden en ander verzuim aan te passen en informatie te wijzigen of bijwerken of bestellingen te annuleren indien informatie over LINK of op een gerelateerde website onjuist is (ook na het indienen van jouw order).

We zijn niet verplicht om informatie bij te werken, wijzigen of nader toe te lichten op deze of een gerelateerde website, inclusief zonder beperking, prijsinformatie, behalve wanneer wettelijk verplicht.

Sectie 12 – Verboden gebruik

In aanvulling op andere verbodsbepalingen zoals uiteengezet in de Algemene voorwaarden is het verboden om de site of haar inhoud te gebruiken: (a) voor elk onwettelijk gebruik; (b) om anderen te verzoeken een ontwettelijke handeling uit te voeren of daarin bij te dragen; (c) om internationele, nationale of andere reglementen, regels, weten of verorderingen te overtreden; (d) inbreuk maken op of anderszins schenden van ons intellectueel eigendom of het intellectueel eigendom van anderen; (e) om te beledigen, krenken, schade toe te brengen, kwaad te doen, te lasteren, smaden, onteren, kleineren, intimideren of discrimineren op basis van geslacht, sexuele orientatie, religie, geloof, etniciteit, ras, leeftijd, afkomst, ziekte of beperking; (f) om valse of andere misleidende informatie in te dienen; (g) om virussen of andere kwaadaardige code te uploaden of overdragen dat gebruikt kan of zal worden op een manier dat de functionaliteit of werking van onze diensten, een gerelateerde website, andere websites of het Internet aantast; (h) om persoonlijke informatie van anderen te volgen of verzamelen; (i) om te spammen, phishen, pharmen, pretexten, spideren, crawlen of scrapen; (j) voor opscene of immorele doelen; of (k) om onze veiligheidsfeatures of die van anderen te belemmeren of ontduiken. We behouden het recht om jouw gebruik van onze website of een gerelateerde website te beëindigen voor het overtreden van de verboden gebruiken.

Sectie 13 – Afwijzing van garanties; Beperking van aansprakelijkheid

Wij garanderen of vertegenwoordigen niet dat jouw gebruik van onze diensten onverstoord, tijdig, veilig of foutvrij is.

Wij garanderen niet dat de resultaten die verkregen worden door het gebruik van onze diensten accuraat of betrouwbaar zijn.

Je gaat ermee akkoord dat wij de website op z’n tijd voor onbepaalde tijd kunnen verwijderen of een dienst annuleren, zonder jou daarvan op de hoogte te stellen.

Je gaat er uitgesproken mee akkoord dat jouw gebruik, of onbekwaamheid tot gebruik, van onze dienst op eigen risico is. Onze dienst en alle producten en diensten geleverd middels deze dienst worden (met uitzondering van uitgesproken bepaald door ons) zoals beschikbaar voorzien door ons, zonder enige garantie of voorwaarden, zowel expliciet als impliciet, inclusief alle geimpliceerde verkoopbare garanties of voorwaarden, handelskwaliteit, geschiktheid voor een bepaald doel, duurzaamheid, titel en niet-overtreding.

In geen geval zal LINK BV, onze directeurs, werknemers, filialen, vertegenwoordigers, tussenpersonen, stagiaires, leveranciers, service providers of licentiegevers aansprakelijk zijn voor enig(e) letsel, verlies, vordering of enig direct, indirect, incidenteel, straffend, speciaal of gevolgschade van elke soort, incluis, zonder beperking tot verloren winsten, verloren omzet, verloren spaargeld, dataverlies, vervangingskosten of enige vergelijkbare schade, danwel gebaseerd op contract, een onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid), sticte aansprakelijkheid of anderszins, als gevolg van jouw gebruik van elk van de diensten of producten aangeschaft middels onze dienst, of voor elke andere claim gerelateerd op welke manier dan ook aan jouw gebruik van de dienst of elk product, inclusief, maar niet beperkt to, enige fout of verzuim in enige inhoud, of enig verlies of schade opgelopen als een resultaat van het gebruik van de dienst of enig inhoud (of product) geplaatst, overgedragen of anderszins beschikbaar gemaakt via onze dienst, zelfs wanneer geinformeerd over zo een mogelijkheid.

Sectie 14 – Schadeloosstelling

Je gaat ermee akkoord om LINK BV en onze dochterondernemingen, onze directeurs, werknemers, filialen, vertegenwoordigers, tussenpersonen, stagiaires, leveranciers, service providers en licentiegevers onschuldig van elke claim of vraag, schadeloos te stellen, te verdedigen en te vrijwaren, inclusief redelijke advocatenkosten, gemaakt door derden vanwege of voortvloeiende uit jouw inbreuk op deze Algemene voorwaarden of de documenten waarnaar gerefereerd wordt, of jouw overtreding van de wet of de rechten van derden.

Sectie 15 – Scheidbaarheid

Indien enig onderdeel van deze Algemene voorwaarden onwettig, nietig of onuitvoerbaar bepaald wordt zal rest van deze Voorwaarden desondanks uitgevoerd worden zover dit is toegestaan door het toepasselijk recht. Het onuitvoerbare gedeelte zal worden gescheiden van deze Algemene Voorwaarden, zulke beëindiging zal geen invloed hebben op de deugdelijkheid en uitvoerbaarheid van enig overgebleven onderdeel.

Sectie 16 – Beëindiging

De verplichtingen en aansprakelijkheden van de partijen gemaakt voorafgaand de datum van beëindiging zal de beëindiging van deze overeenkomst voor alle doeleinden overleven.

Sectie 17 – Gehele overeenkomst

Het gebrek van ons om een recht of onderdeel van deze Algemene voorwaarden uit te oefenen of te handhaven vormt geen verklaring van afstand van zo’n recht of onderdeel.

Deze Algemene voorwaarden en elk beleid of uitvoerende regel geplaatst door ons op deze website of met respect voor onze dienst vormt de hele overeenkomst en het begrip tussen jou en ons en leidt jouw gebruik van onze dienst, vervangend elke eerdere of gelijktijdige overeenkomst, communicatie en aanbod, welke van twee mondelijk of schriftelij, tussen jou en ons (inclusief, maar niet beperkt tot, elke eerdere versie van de Algemene voorwaarden)

Eventuele onduidelijkheden in de interpretatie van de Algemene voorwaarden worden niet worden uitgelegd aan de redactionele partij.

Sectie 18 – Geldende wetgeving

Deze Algemene voorwaarden en elke andere overeenkomst waarbij wij jou onze dienst aanbieden vallen onder de wetgeving van Laboratoriumstraat 12 5617 BJ, Eindhoven, Nederland.

Sectie 19 – Veranderingen in de Algemene voorwaarden

Je kunt de meest recente Algemene voorwaarden te allen tijde inlezen op deze pagina.

Wij behouden het recht om elk deel van deze Algemene voorwaarden naar eigen inzicht bij te werken, wijzigen of vervangen door updates en wijzigingen op onze website te plaatsen. Het is volledig jouw eigen verantwoordelijk om onze website regelmatig te controleren op wijzigingen. Jouw vervolgd gebruik of toegang tot deze Algemene voorwaarden geldt als aanvaarding van die wijzigingen.

Sectie 20 – Contactinformatie

Vragen over de Algemene voorwaarden kunnen verstuurd worden naar hallo@linknotebook.nl.